header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Gezocht: Commissieleden “Vrijwilligers maken Shinty”

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

26-2Gezocht: Commissieleden "Vrijwilligers maken Shinty”
Vind jij het ook zo fijn dat jij en/of jouw kind iedere week kan hockeyen, dat er scheidsrechters zijn ingedeeld, dat je weet waar en wanneer er gehockeyd wordt en dat het materiaal geregeld is, kortom dat alles goed draait op

BACK TO SCHOOL - Vrijwilligersborrel - zaterdag 2 september 2023

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

22-8 Nu de zomervakantie voorbij is, willen we jullie van harte uitnodigen om op zaterdag 2 september a.s. samen het glas te heffen tijdens de jaarlijkse Spoorwegderby. 

Gezocht: leden accommodatiecommissie

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

25-6 Bij een gezellige hockeyvereniging als Shinty horen natuurlijk goed verzorgde en bespeelbare hockeyvelden. En uiteraard een gezellig, gastvrij clubhuis waar leden, ouders en gasten zich thuis voelen.

#samenzijnweshinty

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

12-12 De afgelopen weken is er gewerkt aan het vrijwilligersbeleid van Shinty nu en in de toekomst. Een vereniging kunnen we alleen draaiende houden met de inzet van leden en niet-leden. Naast alle hulp van ouders die een bardienst draaien, teammanager zijn en/of een team coachen op zaterdag is er

Hulp gezocht voor Zaalhockeycommissie en Communicatiecommissie!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

4-1 Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!

We need help! Voor het Jeugdbestuur, de Zaalhockey-, Accommodatie- en Communicatie Commissie!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

17-10 Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!

Vrijwilliger in het zonnetje: Pleun Luijkx

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

8-12Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Pleun Luijkx.

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Vrijwilligers gezocht! Word actief voor de club!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

15-6Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het  mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen! 

Vrijwilliger in het zonnetje: Marja Busser

Vrijwilligers

12-6Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Marja Busser.

Vrijwilliger in het zonnetje: Janine Spieksma

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

8-5Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Janine Spieksma, actief in de G-Hockey Commissie. 

Gezocht: enthousiaste organisatietalenten!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

18-3 Ben jij een talent in organiseren en regelen? Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat onze teams er tiptop uitzien? Heb jij een paar uurtjes per maand tijd om de club te helpen? Dan ben jij wellicht één van de vrijwilligers voor de Commissie Wedstrijdshirts die wij zoeken!

Vrijwilliger in het zonnetje: Nellie Zomerman

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

8-1Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Nellie Zomerman, lid van de Sponsorcommissie. 

Help jij mee de volgende Spoorwegderby organiseren?

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

2-1Het hockeyseizoen begint elk jaar met de inmiddels traditionele Spoorwegderby tussen Phoenix en Shinty. We zijn op zoek naar vrijwilligers die dit toernooi willen helpen organiseren.

Houd jij van feesten organiseren?

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

20-12 De Evenementencommissie zoekt enthousiaste ouders, senioren en veteranen die het leuk vinden om evenementen te bedenken en te organiseren. Wil jij je inzetten om onze (jeugd)leden -naast hockey- een leuke clubtijd te geven? Vind je het leuk om feesten en evenementen te organiseren? Neem contact

Word jij de spin in het web van Shinty?

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

13-12 Shinty is op zoek naar een Coördinator Vrijwilligers (circa 2 uur per week) die de spin in het web van onze club wordt voor het werven van nieuwe vrijwilligers en als aanspreekpunt voor huidige vrijwilligers. 

Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

7-12Vandaag, 7 december, is het nationale vrijwilligersdag. Ook bij Shinty helpen veel vrijwilligers om iedere week opnieuw met elkaar veel hockeyplezier te kunnen beleven. Hartelijk dank aan jullie allemaal voor deze inzet! We zijn op zoek naar nog meer enthousiaste leden, ouders of andere

Vrijwilliger in het zonnetje: Ronald van den Assem

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

25-11Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Ronald van den Assem, lid van de Barcommissie. 

Sponsorcommissie zoekt commercieel talent!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

31-10Binnen de sponsorcommissie kunnen we jouw hulp goed gebruiken! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze club. Door de financiële steun van sponsoren is Shinty in staat om zowel voor de senioren als voor de jeugd de kwaliteit van het hockey naar

Vrijwilliger in het zonnetje: Marjolein Hoogeveen

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

28-10Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Marjolein Hoogeveen, oud-wedstrijdsecretaris senioren, CS+ scheidsrechter, oud-voorzitter,

Vrijwilliger in het zonnetje: Laurens Honig

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

30-9 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Laurens Honig, penningmeester van de Stichting Hockeysport Shinty en voormalig

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

25-8Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Het lukt elk jaar weer om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. Dat is alleen mogelijk door de enorme inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste leden,

Vrijwilliger in het zonnetje: Teun Bleijenberg

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

13-5Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Teun Bleijenberg, nestor van onze club, voorzitter van de Tuchtcommissie en lid van de commissie

Vrijwilliger in het zonnetje: Koert van der Vleuten

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

6-4Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Koert van der Vleuten van de Evenementen Commissie.

Vrijwilliger in het zonnetje: Wim Schimmel

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

18-2 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Wim Schimmel van de TC Jeugd.

Vrijwilliger in het zonnetje: Jaap van Mechelen

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-1Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Jaap van Mechelen van de Sponsorcommissie.

Kun je wat over jezelf vertellen?

Vrijwilliger in het zonnetje: Rob Cornelissen

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

12-12Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Rob Cornelissen van de Commissie Sportiviteit & Respect.

Vrijwilliger in het zonnetje: Bart Molenaar

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

5-11Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Bart Molenaar van de Arbitragecommissie.

Vrijwilliger in het zonnetje: Frank van Hees

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

13-10Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elk maand kun je in deze rubriek kennis maken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Frank van Hees van de Accommodatie commissie.

Wie wil de Grote Clubactie dit seizoen coördineren?

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

5-9Ook dit seizoen wil Shinty weer meedoen aan de Grote Clubactie. Elk jaar halen we met deze actie een aanzienlijk bedrag op dat we kunnen besteden aan leuke activiteiten voor de Jeugd op Shinty. Jeugdleden vinden het superleuk om loten te verkopen en van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar

We need you! Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

29-9

Word actief voor onze club!
Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty. Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders

Vrijwilligersborrel en Sponsorborrel verplaatst

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

24-8

De Vrijwilligersborrel en de Sponsorborrel die beiden gepland waren voor begin september moeten we helaas verplaatsen. Ook hier gooien de huidige Coronamaatregelen weer roet in het eten. Van uitstel komt echt geen afstel, dus zodra het weer mogelijk is, komen we met nieuwe data!

Save the date: 3 september Vrijwilligersborrel

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

19-7
Was jij afgelopen seizoen of ben jij het komende seizoen één van de vrijwilligers van DMHC Shinty? 
Houd dan vrijdag 3 september vrij in je agenda! Op deze dag nodigen we onze vrijwilligers namelijk graag uit voor de Vrijwilligersborrel. 

Zoeken

Agenda

19-5 Familietoernooi
20-5 2e Pinksterdag

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]