header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

G-Hockey Clinic groot succes!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

27-6Afgelopen zaterdag hadden de G-Hockeyers weer hun jaarlijkse Clinic. Bijna alle G-Leden waren present. Uiteraard mocht iedereen ook weer een vriendje of vriendinnetje meenemen, om hen te laten zien hoe leuk het is. 

Invalide-parkeerplaats

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

16-6Sinds deze week is er op het parkeerterrein bij Shinty een Invalide-parkeerplaats gerealiseerd. Op verzoek van de Ledenvergadering heeft het Bestuur begin 2022 nogmaals een aanvraag hiervoor ingediend bij de Gemeente. Inmiddels is het bord geplaatst, bij het eerste parkeervak aan de

Nieuwe penningmeester vanaf november 2022

Bestuur
Nieuws afbeelding

15-6Beste leden,

Zoals al eerder gecommuniceerd, zal onze penningmeester Willem de Feijter gaan stoppen met zijn bestuurswerkzaamheden. Om die reden is eerder dit jaar een vacature geplaatst voor de rol van penningmeester. 

Even voorstellen – Joris Frederix

Bestuur
Nieuws afbeelding

15-6 Na een loopbaan als voetballer zag ik op mijn 18e het licht en startte mijn hockey carrière in een studenten hockeyteam bij (destijds) EMHC: Joepie-de-Scoopie. Daar werd toen nog regelmatig ouderwets op gras gehockeyd. Na mijn studententijd verhuisde ik naar Amsterdam en speelde ik enkele

De Ridder Hockey Fundamentals kamp 11, 12 & 13 juli/ 15 & 16 augustus

Evenementen
Nieuws afbeelding

12-6 UPDATE: vroegboekkorting verlengd tot woensdag 15 juni!!


Lekker doortrainen met De Ridder Hockey tijdens de zomervakantie!?
De Ridder Hockey biedt tijdens de zomervakantie weer twee te gekke kampen aan bij ons op de club. 

Trainingsschema en aanstelling Technisch kader per maandag 13 juni

Jeugd
Nieuws afbeelding

7-6 Vanaf maandag 13 juni 2022 wordt er getraind volgens de nieuwe teamindeling. In de bijlage staat het trainingsschema hiervoor. De breedte en (deel van JJ) trainen tot en met 17 juni. De selectieteams trainen door tot en met 1 juli.

Planning Jeugdhockey Periode 5 - Teamindelingen 2022/2023 - Teamafspraken - Zomervakantie

Jeugd
Nieuws afbeelding

12-5 Leuk om jullie weer te mogen vertellen hoe het einde van het seizoen en de opstart van het nieuwe seizoen eruit komt te zien! We zitten middenin de spannende en leuke ontknoping van de competitie en we zijn ook al een beetje op weg naar nieuwe teams!


Periode 5

Belangrijke data Jeugd

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-4

Nu we langzaam richting het einde van het seizoen gaan en er weer flink wat feestdagen en vakanties voor de deur staan, hebben we voor de Jeugd een overzicht gemaakt met een aantal handige data voor in de familieagenda.

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]