header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 31 maart 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis MF2-5 SV Kampong Hockey MF6

Trainers voor seniorenteams gezocht!

Senioren
Nieuws afbeelding

23-3
Veel seniorenteams worden elke week getraind door een enthousiaste trainer. Helaas is het nog niet gelukt om dit voor alle teams te organiseren. Vind je het leuk om je hockeykennis over te brengen op een seniorenteam? Meld je dan aan als trainer! 

Basisopleiding coachen

Jeugd
Nieuws afbeelding

23-3
Shinty wil zich graag ontwikkelen als sterke leervereniging. Een typisch kenmerk van een sterke leervereniging is dat de vereniging zelf de trainers en coaches opleidt en begeleidt. Na het succes van de basisopleiding training geven, geven we dit voorjaar op Shinty ook de

Zaterdag 7 april Djungle-feest voor D-jeugd

Jeugd
Nieuws afbeelding

22-3 Zaterdag 7 april aanstaande is hét feest voor alle Tarzan's en Jane's uit de D-jeugd. Het thema is ‘Djungle'. Dus trek je wildste aap, leeuw of Freek Vonk outfit aan en kom met ons mee feesten!

30 opgeleide trainers erbij!

Jeugd
Nieuws afbeelding

22-3Afgelopen vrijdagavond was er op Shinty een diploma uitreiking voor alle geslaagde cursisten van de HT2-opleiding en de basisopleiding. Dit waren totaal maar liefst 30 trainers!

Zondag 25 maart: Backhand- en turn clinic Heren 1

Jeugd
Nieuws afbeelding

20-3 Aanstaande zondag geeft Heren 1 een clinic op veld 3. Het gaat om een speciale clinic met daarin aandacht voor de backhand-slag en de turn (strafcornerdiscipline)
Geef je nu op door een email te sturen naar [email protected]

Opzeggen lidmaatschap voor 30 april

Lidmaatschap
Nieuws afbeelding

19-3Natuurlijk hopen we dat iedereen blijft hockeyen bij Shinty! Ga je verhuizen, studeren of heb je toch een andere reden om te stoppen met hockeyen, dan moet je dit vóór 30 april 2018 doorgeven aan de ledenadministratie. Lees hier hoe je dit kunt doen.

In memoriam: Hans Demmers

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-3Vorige week bereikte ons het droevige bericht, dat Hans Demmers ons is ontvallen. Hans is jarenlang actief geweest bij de trimhockeyers. Tot zijn spijt is hij hier deze zomer mee gestopt, omdat hardnekkige blessures hem steeds vaker aan de kant hielden. Hans was vader van twee kinderen: Roos en

Scheids bedankt!

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

16-3 Bij Shinty zetten we jonge spelers in om wedstrijden te fluiten. Hoe is het eigenlijk om dat te doen? We vroegen het aan Maartje en Rosalie en ze hadden ook nog goede tips voor ons als commissie Sportiviteit & Respect.

Compliment van de tuchtcommissie

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

14-3 Na een mooie daling van het aantal kaarten in de eerste helft van het veld seizoen kregen we nu ook minder kaarten in de zaal! Het gaat goed bij Shinty.   De tuchtcommissie van Shinty is dit seizoen bijzonder tevreden is over het sportieve verloop van de zaalhockeycompetitie.

Zondag 8 april Hockeydag bij FC Utrecht

Evenementen
Nieuws afbeelding

14-3Op zondagmiddag 8 april houdt FC Utrecht voor het eerst in haar geschiedenis een ware ‘Hockeydag’. Dit betekent dat jij als lid van Shinty de mogelijkheid krijgt om voor bijna de helft van de normale ticketprijs  naar de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag te kunnen gaan! 

Hulp achter de bar gezocht!

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

13-3Ben je ouder dan 16 jaar en vind jij het het leuk om van tijd tot tijd, tegen betaling door de week 's avonds, op zaterdag of op zondag een bardienst te draaien? Of ken je iemand die dat leuk vindt en die je op deze mooie bijverdienkans wilt wijzen? Neem dan nu contact op

Let op: vakantiedata dit voorjaar

Jeugd
Nieuws afbeelding

7-3Ook dit voorjaar zijn er weer een heel aantal vrije dagen en vakanties. Hieronder alle dagen op een rijtje.
Op Goede Vrijdag (30 maart) en Paasmaandag (2 april) zijn er dit voorjaar geen trainingen. 31 maart (Paaszaterdag) is een officieel inhaalweekend. 

Herinrichting clubhuis in volle gang!

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

5-3De afgelopen periode is hard gewekt aan de herinrichting van het clubhuis. Een nieuwe vloer, het schilderwerk en de verlichting maken het clubhuis een mooie sfeervolle ruimte. De bestaande loungebanken hebben een opknapbeurt gekregen en krijgen nieuwe kussens. Er zijn tweedehands

Bardienstrooster voor het seizoen 2017-2018

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

19-2 Het bardienstrooster voor het hele hockeyseizoen 2017-2018 is klaar. Je kunt de indeling hier vinden. Bekijk het schema even opnieuw, want er zijn wat wijzigingen doorgevoerd. 

Fluitschema op de website!

Arbitrage
Nieuws afbeelding

19-2Het fluitschema staat nu apart op de website vermeld. Wil je weten wanneer je moet fluiten? Klik dan op de groene button rechts onder het wedstrijd- en trainingsschema. Zo kan er geen verwarring meer ontstaan over wie wanneer welke wedstrijd moet fluiten!

Vrijwilliger in het zonnetje: Wim Schimmel

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

18-2 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Wim Schimmel van de TC Jeugd.

Het uittenue: wanneer wel en wanneer niet?

Bestuur
Nieuws afbeelding

16-1Shinty beschikt nu over een officieel uittenue: een rood shirt met groene bies én rode sokken. Het is nog niet voor iedereen helemaal duidelijk wanneer het uittenue moet worden gedragen. Daarom nog even op een rijtje wanneer het uittenue wél en wanneer het niet moet worden

Shinty ledenshop voor het uit- en thuistenue, sticks en hockeyaccessoires

Sponsoring
Nieuws afbeelding

12-1In de Shinty ledenshop kun je ons wedstrijdtenue en de Reece clublijn met Shinty-logo bekijken en direct online bestellen! Ook kun je in de webshop sticks, sokken, schoenen en andere leuke hockey-accessoires kopen. Van alles wat je koopt in de webshop ontvangt Shinty 6% van de omzet. 

Zoeken

Instagram

Twitter

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]