header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

De Club van 100 maakt extra’s op Shinty mogelijk

Club van 100
Nieuws afbeelding

23-3  
Zoals veel sportclubs heeft ook Shinty een trouwe groep leden die de club graag extra financieel ondersteunt. Dat is belangrijk, want contributie wordt besteed aan de reguliere kosten, zoals onderhoud, materialen en trainers.

Vertrek Michiel van der Meer

Bestuur
Nieuws afbeelding

23-3Michiel van de Meer heeft aangegeven dat hij Shinty na ruim vijf jaar als Technisch Manager Jeugd gaat verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging bij hockeyclub Houten gevonden. Michiel vertrekt per 1 september 2017 wat ons voldoende tijd geeft om een goede opvolger voor hem te vinden. We houden

Kaartverkoop Shinty A+ Feest

Jeugd
Nieuws afbeelding

23-3Beste mensen, het is weer zo ver!!  Vrijdag 14 april geven wij het spetterende AQUA A+ feest. Alle A en ex-A leden hebben 2 introducees voor dit prachtige feest. Zorg dat je erbij bent! Je kunt tot 12 april eenvoudig via de website kaarten voor het feest kopen.

Zaterdag 1 april Shinty C-Feest!

Jeugd
Nieuws afbeelding

22-3 Zaterdag 1 april is dan eindelijk het Shinty C-feest!! Het thema is Jungle Fever dus zorg allemaal voor een dierlijke outfit of trek je tarzan pakje uit de kast! Het feest is van 20.00 tot 23.30 uur in het clubhuis. 

Van de voorzitter

Bestuur
Nieuws afbeelding

22-3Het is lente! Tijd om weer lekker buiten te hockeyen. Na vier maanden zijn alle teams weer uit hun winterslaap gekomen en is de competitie weer in volle gang. Over vol gesproken: het plaatsen van alle teams op de zaterdag is iedere week weer een uitdaging. Omdat we het belangrijk vinden dat

Ouders niet langs de velden, maar er op! 19 april cursus voor ouders!

Arbitrage
Nieuws afbeelding

22-3Elke week zien we ze weer staan, enthousiaste ouders die hun kroost gadeslaan en aanmoedigen.
Fantastisch, maar zou het niet veel leuker zijn om (af en toe) die tijd ook binnen de lijnen te staan als spelbegeleider of scheidsrechter. Dan kun je niet alleen toekijken, maar deze tijd ook nog

Huldiging Zaalkampioenen

Jeugd
Nieuws afbeelding

22-3Zondag 2 april om 14.00 uur worden onze zaalkampioenen feestelijk gehuldigd in het clubhuis. Alle kampioensteams, hun begeleiders én supporters zijn hiervoor uitgenodigd. Natuurlijk is iedereen van harte welkom. Deze zondag spelen Dames 1 (12.45 uur) en Heren 1 (14.45 uur) ook thuis,

Lustrumfeest jeugdteams met Hemelvaart

Jeugd
Nieuws afbeelding

22-3Na het geweldige lustrumgala in januari is het nu de beurt aan de jeugd om een feestje te vieren. Daarom organiseren we op 25 en 26 mei de Shinty Lustrum Jeugddagen. 
Programma

Accommodatie Commissie zoekt versterking!

Accommodatie
Nieuws afbeelding

22-3We zijn op zoek naar iemand met een bouwkundige achtergrond en ervaring met vergunningen en overheidsinstanties. De Accommodatie Commissie is verantwoordelijk voor het onderhoud van het sportcomplex van Shinty. 

Barbezetting en corveetaken: iedereen draagt een steentje bij

Bar
Nieuws afbeelding

21-3 Heb je bardienst bij Shinty? Lees dan nog even de afspraken en taken door die op de website staan vermeld . Speelt jouw team in het weekend als laatste? Dan heb je een paar corveetaken, hierover lees je ook meer op de website.

Sponsor in the Spotlight: MKB Servicedesk

Sponsoren
Nieuws afbeelding

21-3Wil jij met jouw bedrijf goed online vindbaar zijn? Onbeperkt advies op maat en toegang tot meer dan 60.000 collega-ondernemers?  MKB Servicedesk.nl is met meer dan 300.000 unieke bezoekers per maand één van de grootste ondernemersplatformen van Nederland. 

Opzeggen lidmaatschap voor 30 april

Lidmaatschap
Nieuws afbeelding

17-3Opzeggingen voor seizoen 2017/2018 moeten  vóór 30 april 2017  schriftelijk worden doorgegeven aan de Ledenadministratie.
Dit kan op twee manieren:

De nieuwe website is LIVE!

Bestuur
Nieuws afbeelding

15-3Eindelijk is het zover! De nieuwe website is LIVE! We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij! De website heeft een heel nieuwe look & feel met een prominente plek voor foto’s. De website is veel overzichtelijker, informatie is eenvoudig terug te vinden.   

26 maart Keepersclinic E6- en E8-tallen

Jongste Jeugd
Nieuws afbeelding

14-3Speciaal voor alle kinderen uit de E6 en E8 die keepen leuk vinden, is er dit jaar weer een speciale keepersclinic. De keepersclinic is bedoeld om kennis te maken met het echte keepen.

Aangepast trainingsschema

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-3Op woensdag 29 maart, 12 april en 19 april is er een aangepast trainingsschema voor de (jongste) jeugd. Dit i.v.m. het scholenhockey en voetbaltoernooi.

Shinty is cashless!

Bar
Nieuws afbeelding

13-3 Vanaf 10 maart a.s. kun je niet langer contant betalen in ons clubhuis. Er kan alleen nog betaald worden met een bankpas óf met de Clubcard van Shinty. 

Sportways op Shinty

Jeugd
Nieuws afbeelding

10-3 Save the date; Hockeykamp alert!
Het lijkt nog zo ver weg, maar de meivakantie is dichterbij dan je denkt!

Promotiefilm G-hockey

G-hockey
Nieuws afbeelding

10-3 In het G-hockey team is plek voor nieuwe leden!
Hockey is voor iedereen. Niemand uitgezonderd. Hockeyclub Shinty wil zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om hockey te beoefenen. Ook als je door een beperking niet mee kunt doen aan het reguliere (competitie-)hockey. Daarom

Fair Play bokaal op zondag

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

8-3Welk zondag team wint dit seizoen de fair play bokaal? Het team dat de minste kaarten krijgt, alle fluit- en bardiensten draait, sportief speelt en de rommel opruimt na de wedstrijd en de 3e helft, maakt kans op deze enorme beker! En natuurlijk de roem van het seizoen.

Trainingsschema Senioren vanaf 6 maart

Senioren
Nieuws afbeelding

7-3Vanaf maandag 6 maart gaat er, in navolging van de jeugd, gerouleerd worden op de velden. Zo trainen de teams, die voor de winterstop op Veld 1 trainden, vanaf nu op veld 2 en visa versa. Na 6 weken wordt er weer gerouleerd, of te wel na 14 april. 
 

Selectietrainingen seizoen 2017-2018

Jeugd
Nieuws afbeelding

6-3
Beste spelers, ouders en verzorgers, 
Hoewel het tweede deel van de competitie nog niet eens is begonnen, is de TC Jeugd al volop bezig met volgend seizoen en dus ook met de selectietrainingen. Om iedereen tijdig te informeren, wordt in deze brief uitgelegd hoe de

Vacatures

Jeugd
Nieuws afbeelding

22-2Shinty is op zoek naar trainers. Wat zoeken wij precies:
- Funkey trainer per direct (10 weken lang) - Meiden team per direct

G-hockeyers trainden met Philip Meulenbroek

G-hockey
Nieuws afbeelding

21-2 Het G-hockeyteam van Shinty traint elke zaterdagochtend, maar deze week was het wel heel speciaal: Topscoorder Philip Meulenbroek was de gasttrainer van ons G-hockey team. Philip speelt bij heren 1 van Kampong in de hoofdklasse en is geen onbekende van Shinty. 4 jaar lang was hij de

Leuk, publiek langs de lijn!

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

22-2 Het is voor elke speler een leuke stimulans: publiek bij een wedstrijd. Dan is het wel belangrijk dat het publiek doet waarvoor ze gekomen is: namelijk het team aanmoedigen. Met name bij kinderen is dat van invloed op hun spelplezier. Vanuit de Hockey Bond zijn er workshops voor sportief gedrag

Korting op VIP-kaarten voor Euro Hockey League

Sponsoren
Nieuws afbeelding

22-2Al jaren is ABN AMRO als sponsor betrokken bij de hockeysport, zo ook de Euro Hockey League. Dit jaar zal de KO16 van dit Europese tophockey toernooi gespeeld worden op HC Oranje-Rood van vrijdag 14 april t/m 17 april. In totaal komen 16 teams in actie tijdens deze ronde, waaronder de Nederlandse