header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

15 februari a.s. A-feest op de Heuvelrug!

Jeugd
Nieuws afbeelding

21-1Lieve A-jeugd,
Bij dezen kondigen wij aan dat op zaterdag 15 februari a.s. het nieuwe heuvelrug A-feest plaats gaat vinden Dit feest zal alcoholvrij zijn. Deze beslissing lag helaas volledig buiten de macht van het Jeugdbestuur en Shinty, maar wij zetten alles op alles om er vooral

C-Diner wederom succes!

Jeugd
Nieuws afbeelding

13-1 Op zaterdag 11 januari vond voor de tweede keer het C-diner plaats, georganiseerd door het Jeugdbestuur. Ook dit jaar was het thema ‘Chique’ en verschenen zo’n 40 C-jeugdleden, op en top gekleed in het prachtig aangeklede clubhuis. De mannen in pak, de dames in glittertops, het leek soms net een

Shinty klusdag op zaterdag 1 februari: kom je ook helpen?

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

12-1 Op zaterdag 1 februari is er weer een Shinty Klusdag! Op deze dag steken we samen de handen uit de mouwen en zorgen we er voor dat ons clubhuis, het terras, de velden en het omliggende terrein er weer piekfijn bij liggen voor de start van de tweede helft van het hockeyseizoen.

Gezelligheid kost wat tijd

Evenementen
Nieuws afbeelding

12-1 Ieder seizoen worden er verschillende toernooien georganiseerd op Shinty. Het familietoernooi is al jaren een groot succes en de basisscholen uit Driebergen staan iedere keer weer in de rij om mee te doen aan het schoolhockeytoernooi. Echter: deze toernooien regelen zich helaas niet vanzelf.

Vrijwilliger in het zonnetje: Pleun Luijkx

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

8-12Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Pleun Luijkx.

Van de voorzitter: Xavier van den Thillart

Bestuur
Nieuws afbeelding

8-12 Beste leden,
De eerste helft van het seizoen zit erop. De Sint heeft zijn cadeaus uitgedeeld en de kerstbomen verschijnen weer. De heerlijke Kerstperiode staat voor de deur en we mogen de zaal weer in voor de zaalcompetitie.

Nieuwe promotiefilm G-hockey

G-Hockey
Nieuws afbeelding

8-12 Hockey is voor iedereen. Niemand uitgezonderd. Hockeyclub Shinty wil zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om hockey te beoefenen. Ook als je door een beperking niet mee kunt doen aan het reguliere (competitie-)hockey. Daarom hebben we bij Shinty G-hockey.

Van de velden

Accommodatie
Nieuws afbeelding

3-12 De winterstop is alweer van kracht. Dat betekent dat er nu volop tijd is voor zaalhockey en balkentraining. Voor de balkentraining is alleen veld 2 beschikbaar. Lees hieronder waarom:
Veld 1

Vernieuwd: boekje zaalregels

Zaalhockey
Nieuws afbeelding

3-12Wil jij rustig nalezen wat de (nieuwe) regels voor zaalhockey zijn? De Arbitrage Commissie Shinty Opleidingen Jeugd maakte wederom een handig boekje. Zie de bijlage. 

JB1 ongeslagen kampioen!

Jeugd
Nieuws afbeelding

2-12Voor het eerst in de clubgeschiedenis van Shinty heeft een B-team super B gehaald. Onze jongens JB1 zijn onder leiding van Laurens Kruijff en Juriaan Harm ongeslagen kampioen geworden in de voorcompetitie waardoor ze straks uitkomen in super B. 

Contributie zaalhockey 2019/2020

Bestuur
Nieuws afbeelding

1-12 Tijdens de ALV van vorige week woensdag is de contributie vastgesteld voor zaalhockey.  De bedragen van seizoen 2019/ 2020 zijn als volgt: 

Regulier zaalschema 2019-2020

Jeugd
Nieuws afbeelding

29-11 Bijgaand het reguliere zaalschema 2019-2020. Dit schema loopt van 2 december 2019 tot en met 14 februari 2020.

Shinty is een bondsscheidsrechter rijker: Saskia van Dort

Arbitrage
Nieuws afbeelding

3-11 Op zondag 27 oktober heeft Saskia van Dort van Shinty de status van bondsscheidsrechter bereikt. Dit is een geweldige prestatie, waarop zij zelf en ook Shinty trots mag zijn. 

De Shinty evenementenkalender 2019-2020

Evenementen
Nieuws afbeelding

24-10 De Shinty Evenementenkalender staat vol met leuke, gezellige en sportieve activiteiten en evenementen voor iedereen die bij onze club betrokken is. Ook de komende Algemene Ledenvergaderingen zijn in het overzicht meegenomen: de komende ALV is op woensdag 27 november a.s. Natuurlijk volgt

Gezocht: Vrijwilligers!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

14-10 Zoals elke sportclub, draait ook DMHC Shinty op vrijwilligers. Ondanks het bestaande leger vrijwilligers, heeft ook DMHC Shinty er nooit genoeg. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste nieuwe vrijwilligers. 

Ares Verbunt Hockey Keepersclinic

Keepers
Nieuws afbeelding

29-9 Op zaterdag 19 oktober a.s. is het weer zover, de Ares Verbunt Hockey Keepersclinic!

Een leuke, leerzame clinic voor keepers van alle niveaus vanaf D-leeftijd.
Aanmelden kan via het inschrijfformulier .

Respect

Sportiviteit & Respect
Nieuws afbeelding

17-9 Bij de start van het seizoen 2019-2020 is aan bijna alle jeugdteams, per team een officiële blauwe RESPECT band uitgereikt. 

Alcoholbeleid Shinty

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

15-9Ken je het alcoholbeleid van Shinty?

Lees hier de regels die gelden voor spelers, bezoekers en barpersoneel.
Alcoholbeleid Shinty


Bardiensten beginnen weer

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

29-8 Nu we de vakantie en het grootste deel van de zomer achter de rug hebben, begint ook het clubleven op Shinty weer tot leven te komen. Daarom vestigen we vanuit de bar commissie graag de aandacht op het nieuwe barschema . 

De regels van spelen in kwarten

Arbitrage
Nieuws afbeelding

26-8 Met ingang van dit nieuwe seizoen, gaan alle teams niet 2x 35 minuten spelen, maar in vier kwarten van 17,5 minuut. Belangrijkste argumenten hiervoor zijn de extra coachmomenten en gelegenheid om te drinken. Hoe werkt dit nu? Wat zijn de regels en tips? En hoe voorkomen we dat wedstrijden

Keepersspullen

Keepers
Nieuws afbeelding

15-8 De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de uitleen van keepersspullen. Ieder jaar weer zijn er hierover vragen. Wij geven in dit bericht antwoorden op deze vragen. Heb jij nog een andere vraag, neem dan contact op met de materiaalcommissie via [email protected] 

Spelregelwijzigingen

Zaalhockey

3-12 In de zaal zijn vijf nieuwe regels voor zaalhockey van kracht. De uitleg daarvan vind je in een filmpje via onderstaande link:
https://www.youtube.com/watch?v=SHUXDRCan7E

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]