header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

💚 BESTEL IN DE SHINTY LEDENSHOP 💚

Sponsoren
Nieuws afbeelding

7-10 Bestel alle items van je tenue (en meer!) in de SHINTY LEDENSHOP!     DE VOORDELEN:  - STANDAARD 15% KORTING OP DE CATALOGUSPRIJS!* - BIJ ELKE BESTELLING ONTVANGT DE CLUB 10% CASHBACK.* - ALLES VOOR OP HET HOCKEYVELD EN IN DE ZAAL.  - EN

Winter Wonderland in Restaurant Groenland

Sponsoren
Nieuws afbeelding

18-11 Nu de dagen korter en kouder zijn, zijn we allemaal toe aan wat extra sfeer, gezelligheid en beleving. Daarom heeft onze trouwe sponsor Restaurant Groenland in haar binnentuin een verwarmde kas geplaatst, welke de take-away ervaring naar het volgende niveau tilt. Laat jezelf verwonderen door

Makelaardij van der Linden

Sponsoren
Nieuws afbeelding

20-9 Makelaardij van der Linden is al jaren een trouwe en trotse sponsor van zowel de club als het Veteranen A-team van Shinty wat in de Overgangsklasse speelt. Als vader van drie hockeyende kinderen en zelf spelend in voornoemd veteranenteam vind ik het belangrijk de club zowel financieel

Vanaf maandag 17 augustus hockey 10-daagse bij Van den Berg Sport 2000

Sponsoren

15-8 Vanaf maandag 17 augustus staat onze sponsor Van den Berg Sport 2000 weer extra in het teken van hockey. Dus heb je nieuwe schoenen, een stick of kleding nodig? Sla dan je slag!

Sponsor in de spotlights: Waltmann makelaars

Sponsoren
Nieuws afbeelding

15-7 Waltmann Makelaars is sinds  dit voorjaar trotse sponsor van Shinty. Directeur Rutger Kanters vertelt: "Als vader van twee prachtige dochters die in de jongste jeugd spelen, vind ik het erg leuk om de Shinty te kunnen ondersteunen. Als makelaar zie ik dat veel mensen mij benaderen voor de

Bestel nu het Rebels verrassingsmenu!

Sponsoren
Nieuws afbeelding

16-4 Komende zaterdag  18 april biedt onze trouwe sponsor Rebels weer een verrassingsmenu aan: 3 gangen voor € 32,00 p.p.

Afhaalrestaurant Groenland is geopend!

Sponsoren
Nieuws afbeelding

19-3Helaas heeft onze sponsor Groenland ook de deuren moeten sluiten tot 6 april. Maar zij laten zich niet kennen en bieden vanaf gisteren de mogelijkheid om uw favoriete Groenland-gerechten af te halen of thuis te laten bezorgen. Bestellen is heel eenvoudig: volg deze link.

Jumbo ClubFund-actie: haal a.s. WOENSDAGMIDDAG je spullen op in het clubhuis!

Sponsoren
Nieuws afbeelding

9-3 Heb je mooie Shinty-artikelen gespaard bij de Jumbo van Veldhuizen ClubFund-actie? Dan kun je ze a.s. woensdagmiddag (11maart) afhalen in het clubhuis!

Stem jij ook op De Mol drankenspecialist?

Sponsoren
Nieuws afbeelding

12-2 Onze trouwe sponsor en leverancier de Mol DrankenSpecialist zit in de finale van 'Ondernemer van het jaar' op de Utrechtse Heuvelrug. Het bedrijf kan door middel van stemmen de publieksprijs winnen. Rogier de Mol, eigenaar van de Mol, is al jaren sponsor bij onze club. 

23 t/m 31-8: Hockey 10-daagse bij Van den Berg Sport 2000

Sponsoren
Nieuws afbeelding

19-8Van vrijdag 23 augustus t/m zaterdag 31 augustus staat onze sponsor Van den Berg Sport 2000 weer extra in het teken van hockey. Dus heb je nieuwe schoenen, een stick of kleding nodig? Sla dan je slag!

Sponsor in the spotlight: Voedingspraktijk U-Complete

Sponsoren
Nieuws afbeelding

9-6 Mijn naam is Usna van Andel en graag stel ik mezelf aan jullie voor als sponsor van Shinty. Vroeger heb ik zelf nog gehockeyd op Shinty en mijn dochter heeft het al jaren naar haar zin op de club. Lang heb ik niet na hoeven te denken om me te verbinden aan Shinty, omdat bewegen en gezondheid

Sponsor in the Spotlight: Augias Schoonmakers

Sponsoren
Nieuws afbeelding

7-5Graag stelt Maurits Timmermans, eigenaar van Augias Schoonmakers, zich aan ons voor.  Maurits is sinds 2013 eigenaar van Augias. Augias Schoonmakers is een familiebedrijf dat regionaal opereert. 

Woensdag 15 mei bitjes happen bij De Ortho

Sponsoren
Nieuws afbeelding

28-4Ben je je bitje kwijt of wil je een nieuw bitje? Kom een bitje happen bij De Ortho, sponsor van Hockeyclub Shinty! Het bitje wordt op maat gemaakt, hoge kwaliteit voor een goede bescherming!

Sponsor in the Spotlight: The Look Totaalkosmetiek

Sponsoren
Nieuws afbeelding

17-3The Look Totaalkosmetiek een begrip in Driebergen! 25 jaar geleden is Ina Smit begonnen met schoonheidssalon The Look. Toen nog alleen, na jaren van groei en is The Look Totaalkosmetiek een begrip in Driebergen!

Sponsor in the Spotlight: De Mol DrankenSpecialist

Sponsoren
Nieuws afbeelding

14-2Wie kent Rogier de Mol niet in het dorp. Als geboren Driebergenaar is hij al jaren verbonden aan onze vereniging als sponsor. Ook spelen beide dochters Feline en Manon bij Shinty. De Mol DrankenSpecialist is gevestigd op de Traaij 102, het vertrouwde adres voor mooie wijnen, champagne, speciaal

Met korting naar ABN AMRO World Tennis Tournament

Sponsoren
Nieuws afbeelding

15-1Van maandag 11 tot en met zondag 17 februari 2019 wordt in Rotterdam Ahoy het 46e ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden. Onze sponsor ABN AMRO biedt Shinty-leden de mogelijkheid om dit toernooi te bezoeken met 30% korting!

Stick advies en hockeyaanbiedingen bij Van de Berg Sport 2000

Sponsoren
Nieuws afbeelding

11-8Ook dit jaar heeft Van den Berg Sport 2000 voor de opening van het hockeyseizoen weer 8 dagen lang super hockeyaanbiedingen! Ook is Saskia een aantal dagen aanwezig om je te adviseren bij de aankoop van een stick. Dus heb je een nieuwe stick of hockeyschoenen nodig? Ga dan deze week langs Van den

Heb je een nieuwe kledingsponsor voor jouw team?

Sponsoren
Nieuws afbeelding

3-7Shinty verwelkomt graag nieuwe sponsoren die een jack, trui of compleet trainingspak voor een team willen sponsoren en bedrukken met hun naam en logo. Wat veel mensen niet weten, is dat er een paar regels gelden als het gaat om het dragen en aanschaffen van gesponsorde teamkleding. 

Nieuwe uittenues bij Van den Berg

Sponsoren
Nieuws afbeelding

29-6 Voor het nieuwe seizoen zijn er uittenues verkrijgbaar voor jeugd-, dames- en herenteams. Ook kun je met je team verschillende hoodies en trainingspakken bestellen. Meer informatie bij Van den Berg.
In de flyer een impressie van de mogelijkheden. 

(nieuwe) Sponsor in de spotlight: Navara

Sponsoren
Nieuws afbeelding

26-8 Hun logo prijkt straks op de mouw van alle nieuwe wedstrijdshirts, ze zijn de nieuwe sponsor van de Heren 1 en veld 1 heet vanaf nu ‘Navara veld 1’… Maar wat voor bedrijf is Navara eigenlijk? En waarom sponsoren ze Shinty? We onderwierpen eigenaar Arnold Kamminga aan een diepte-interview:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]