header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Jaap van Mechelen

Nieuws afbeelding 14-1-2018 Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we kennis met Jaap van Mechelen van de Sponsorcommissie.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Ik ben Jaap van Mechelen. Ik heb mijn hele leven gehockeyd. 16 jaar geleden zijn we met ons gezin in Driebergen komen wonen. Na enkele jaren wilde ik mijn sociale netwerk uitbreiden. Het begin van mijn hockeycarrière bij Shinty Veteranen A (toentertijd het enige heren veteranen team). Sinds enkele jaren ben ik gestopt met hockey vanwege een knieblessure. Mijn vrouw Lizette en kinderen Filien, Rosalie en Warner hockeyen ook bij Shinty. Ik vind Shinty een gezellige, sportieve hockeyclub voor het hele gezin. Shinty is ook een sociaal platform binnen Driebergen.

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Ik zet me graag in als vrijwilliger voor Shinty. Omdat ik het belangrijk vind dat er een bloeiende hockeyvereniging is. In het verleden heb ik het familie hockey toernooi georganiseerd alsmede het 50-jarige lustrum. Met veel plezier kijk ik nog regelmatig in de '50 jaar Shinty'-almanak die tot stand is gekomen onder leiding van Femke Stiekema. Daarna ben ik lid geworden van de Sponsorcommissie van Shinty. Jaarlijks ontvangt Shinty van de sponsoren ongeveer € 35.000 - € 40.000. Momenteel draag ik de voorzittersrol van de Shinty Businessclub over aan Judith Warmerdam. Ik blijf verbonden als lid van de Businessclub. 
Daarnaast ben ik met veel plezier hockeycoach van MB2. Het team waar mijn dochter Rosalie in speelt. 

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef 'De Stick' door aan Wim Schimmel vanwege het feit dat hij al jarenlang actief is en veel heeft georganiseerd voor Shinty zoals het familie hockey toernooi, C-toernooi, veteranenfeest en Wasserfeld fest. Hij is actief als scheidsrechter en coach, lid van de technische commissie voor meisjes B en bouwer van de heren Veteranen community.
Deel op:

Zoeken

Agenda

27-4 Meivakantie jeugd

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]