header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona

Algemene clubregels DMHC Shinty

 

Kom je naar de club? Gezellig, maar houd rekening met de aandachtspunten die gelden op de club.

 

Update 15 januari 2022

 

Er mag weer getraind worden door de jeugd en de senioren, buiten en in de zaal. Helaas blijven de amateurcompetities stilliggen. Wel is er eventueel de mogelijkheid om onderling binnen de club wedstrijden te spelen

 

Basisregels

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Ben je besmet, in contact geweest met iemand die besmet is of is een huisgenoot besmet? Kijk dan op https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Schud geen handen

 

1,5 meter afstand

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en (onderlinge) wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Buiten het veld houdt iedereen vanaf 13 jaar te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Doe dit voor de gezondheid van jezelf en de andere leden.

 

Mondkapjes

Op binnensportlocaties geldt dat het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar verplicht is, behalve tijdens het sporten zelf. Daarnaast worden sporters vanaf 18 jaar bij het betreden van de locatie gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB). Op buitensportlocaties geldt dat in de binnenruimtes, zoals het clubhuis, het dragen van een mondkapje verplicht is voor iedereen vanaf 13 jaar.


Sporten

Je mag alleen op de club zijn wanneer je traint of een wedstrijd speelt. 

 

Publiek

Helaas is er geen publiek meer welkom op de club. Mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bijv. rij-ouders van de tegenstander, trainers, coaches, spelbegeleiders en scheidsrechters) mogen wel op de vereniging aanwezig zijn wanneer zij hun functie uitoefenen. 

 

Corona-Coördinatie

Elk jeugdteam zorgt er voor dat er tijdens een wedstrijd twee personen aangewezen zijn, die fungeren als Corona Coördinator en er voor zorgen dat de coronamaatregelen te allen tijde in acht worden genomen door de aanwezigen rond het veld waar gespeeld wordt. Deze personen dragen een geel hesje (beschikbaar bij de bar).

 

Sportkantines en terras

Het clubhuis en het terras zijn geheel gesloten. (Toiletten zijn wel bereikbaar, update volgt later deze week)

 

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen van 13 jaar en ouder uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd omdat de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden op dat moment.

 

Tot zover deze aandachtspunten. Houd de website, de Shinty-app en je e-mail in de gaten voor eventuele nieuwe berichten. Dank alvast voor je medewerking!

 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]