header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona

Algemene clubregels DMHC Shinty

 

Kom je naar de club? Gezellig, maar houd rekening met de aandachtspunten die gelden op de club.

 

Update 15 februari 2022

 

Gelukkig, de maatschappij gaat weer open en ook de maatregelen binnen de sport verdwijnen langzaam! Daar zijn wij heel erg blij mee. Tot 18 februari gelden voor de sport de huidige maatregelen. In twee stappen gaat wordt er vervolgens verder versoepeld worden. Per 18 en vervolgens 25 februari komt dan meer ruimte voor publiek en horeca op sportaccommodaties.

 

Per 18 februari mag de horeca op sportaccommodaties open blijven tot 01.00 uur. Het coronatoegangsbewijs (CTB) blijft echter gelden waar die nu ook getoond moet worden. Binnen geldt de bezoekersnorm, placering, het dragen van mondkapjes en de 1,5 meter afstandsregel niet meer.

 

Per 25 februari gelden overal de normale openingstijden en vervalt ook de CTB-plicht op plaatsen waar minder dan 500 mensen bij elkaar komen (en waar die op dit moment nog geldt, zoals ons clubhuis). 

 

Volgende week passen we de informatie aan die betrekking heeft op de situatie per 25 februari. Blijf deze pagina daarom in de gaten houden.

 

Basisregels

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Ben je besmet, in contact geweest met iemand die besmet is of is een huisgenoot besmet? Kijk dan op https://quarantainecheck.rijksoverheid.nl
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Schud geen handen

 

Regels per 18 februari

è  1,5 meter afstand vervalt

è  Mondkapje is niet meer verplicht in het clubhuis

è  Bij het betreden van het clubhuis wordt gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs (CTB).

è  Publiek is welkom.

è  Op binnensportlocaties (zaalhockey) is een CTB (QR code) voor iedereen verplicht boven de 18 jaar (sporters en publiek)

 

Zaalhockey

De thuisspelende club moet voor een aantal zaken zorgen:

·       Naast de zaalwacht moet er een extra ouder/begeleider aanwezig zijn om QR codes te checken! De gratis app hiervoor kan je zelf downloaden in de Apple App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Voor meer informatie kan je terecht op: https://coronacheck.nl/nl/scanner/zo-werkt-scannen

 

Tot zover deze aandachtspunten. Houd de website, de Shinty-app en je e-mail in de gaten voor eventuele nieuwe berichten. Dank alvast voor je medewerking!


 

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]