header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Langs de Lijnco: O14

Nieuws afbeelding 4-12-2023 JO14-3:
De mannen van de JO14-3 mochten gisteren hun nummer 1 plek verdedigen. Dit was een uitdaging aangezien onze vaste keeper er helaas niet bij kon zijn. De mannen keken bij rust tegen een 0-1 achterstand aan. Gelukkig bleven ze er voor vechten en met resultaat. Met een 3-1 overwinning verlieten ze het veld. Heerlijk gehockeyd op deze frisse dag. Fijn dat de wedstrijd bij ons door kon gaan.

De Sint had voor de mannen allemaal wat mee genomen, laat de tegenstanders in de zaal maar komen.
Super goed hoe de mannen dit allemaal doen,
Op naar de zaal als winterkampioen!!

MO14-4:
Tja, voor de meiden MO14-4 was het mogelijk om gisteren een back to back kampioenschap te vieren. Na het afgelopen herfst kampioenschap en een klasse hoger (3e klasse), was het mogelijk dit gisteren te continueren met het winterkampioenschap. De meiden stonden op nummer twee met nog 1 punt achter nummer 1. De wedstrijd zou gaan tussen beide en was een mooie affiche voor wie er met de buit (kampioenschap & promotie 2e klasse) vandoor zo gaan.
Helaas was spelen, door de kou, in Bunnik niet mogelijk. Wat het ook geworden zou zijn…het blijft hartstikke goed hoe de meiden dit jaar uit de startblokken geschoten zijn!
Op naar de zaal met misschien ook nog een veld inhaalwedstrijd in het verschiet. De meiden kijken er naar uit en hebben er zin in!

JO14-2:

Mooie eerste oefenwedstrijd in de zaal bij Voordaan dit weekend voor JO14-2.
Goed om te oefenen, want de overgang van veld naar zaal is even schakelen. Snelheid, press, blok zetten en laag zitten is allemaal anders.
Vrijdag hebben we heel gezellig met het team Sinterklaas gevierd met het dobbelspel! Veel gelachen en heerlijke competitie onderling wie er met het ‘mooiste’ of lekkerste cadeau naar huis zou gaan.MO14-1:
Pizza eten bij de sponsor in nieuwe teamtruien: dat sterkt het hart.
Op zaterdag met truien en extra dikke dekens op de bank en in het veld.
Bleef Kampong ons helaas goed de baas en sterk opgesteld.
We bleven tot de laatste minuut hard werken en strijden.
Maar de flinke nederlaag was helaas niet te vermijden.
Nu op naar de zaal met spirit en hockeyplezier op zak.
Gaan we verder ontwikkelen en samen lekker in de zaal aan de bak.MO14-2:
Na heel wat lastige wedstrijden zijn de meiden met een laatste wedstrijd van 6-2 winst tegen de buren (Phoenix) winterkampioen geworden! Met behulp van hun coaches Kiki Bakker en Boris de Geus zijn de meiden heel erg vooruit gegaan en erg gegroeid.


Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Uit het Hart gegrepen

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]