header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
TC, Hockey Technische Commissie

Langs de Lijnco: O9

Nieuws afbeelding 14-11-2023

JO9-1

Hoi allemaal, 


Ik ben Wieger uit JO9-01. En in mijn team zitten Thijmen, Douwe, Stijn, Teun, Rens, Arek, Valentijn, en ikzelf (Wieger). Deze week hebben we gewonnen met 7-1 tegen Geldermalsen en we hadden een shoot-out. We houden allemaal evenveel van hockey en we zitten in de JO9-1 (jongens onder 9-1).

Deze wedstrijd was een opknapper, want we hebben dit seizoen nog bijna niks gewonnen (nog maar één andere keer) dus je begrijpt vast dat dit een mooie prestatie was voor ons. We hadden namelijk dikke en mooie goals, de één na de ander. Wat nog extra moois was, is dat bijna iedereen wel een keer heeft gescoord. Je kunt vast al raden dat de keeper (Teun) niet heeft gescoord maar, juist veel ballen heeft gehouden! We zullen lekker zo doorgaan, met veel scoren, en hebben heel veel plezier met elkaar.

Goeie groetjes,


Wieger


 

MO9-3

De meiden van MO9-3 hadden een UIT-wedstrijd tegen Voordaan MO9-1, in de vroegte. Na wat slaperig verzamelen en instappen maakten ze elkaar goed wakker met kletsen en toneelstukjes in de auto. Bij Voordaan aangekomen snel naar het veld, warmlopen bij een mooie regenboog en een goede yell doen. We bleken tegen een erg goede tegenstander te spelen, aanval & verdediging waren erg goed, maar ze bleken ook een fantastische keeper te hebben. Onze meiden weerden zich dapper, maar Voordaan was te sterk. 

Leuk om te zien hoe ze elkaar daarna wel oppepten, en complimenten uitdeelden. Van verliezen leren we ook weer! Na afloop hebben we onszelf opgewarmd, limo gedronken en gezongen voor jarige Suze. 

Groetjes van MO9-3 en de coaches!
 

MO9-4

Geholpen door een prachtige regenboog speelden de meisjes van het team MO9-4 afgelopen weekend weer een super wedstrijd. Tegen Phoenix deze keer. Het is echt een feest om te zien dat de meiden elke week beter gaan hockeyen. En wat een teamspirit heeft dit team, ze knokken elke wedstrijd met, maar vooral voor elkaar. Ook deze zaterdag weer. Ondanks de kou. 

Toppers zijn het!MO9-2 

Zaterdag om half 9 stonden de meiden van MO9-2 paraat om het op te nemen tegen Kampong. De start begon onder een mooie regenboog met een zonnetje, dus dat "wij winnen goud” uit de yell leek heel dichtbij. Helaas was niet alleen de zon snel verdwenen, maar leek ineens ook het "goud” ver weg met een goal tegen. 

Gelukkig hebben de meiden zich snel hersteld en uiteindelijk de regen en kou getrotseerd om te eindigen met een 3-3 gelijkspel.


JO9-2

Hoi Shinty!!! Wij zijn de "Rake Rakkers” (aka JO9-2). Vorige zaterdag speelde we tegen Kampong thuis. En het was die ochtend een waar spektakel. We hebben voorlopig 3 aandachtspunten als team. Houd je positie op het veld, bij balbezit vrijlopen, en meteen afpakken als we de bal niet hebben. Dat kan iedereen makkelijk onthouden. En dit leidde tot hele mooie momenten waaruit we scoorden maar ook gaat het verdedigen ook steeds beter omdat we steeds bleven gaan. Het was daarom een verdiende 5-4 winst! Ballen net naast, op de paal, en keepers die niet meer konden opstaan, maakte het extra spannend. Er waren ook wat pechvogels, maar met plakkers op je hoofd zie je er extra stoer uit. We zij we mega goed begonnen zo en worden als team steeds beter!


  

Deel op:

Gerelateerde nieuwsberichten

Uit het Hart gegrepen

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]