header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van de Bestuurstafel: Jeroen van der Neut

Nieuws afbeelding 25-10-2023

Voor de meeste jeugdteams zit inmiddels de voorcompetitie erop. Na de herfstvakantie vindt er een herindeling plaats, waardoor de teams nog beter op hun eigen niveau worden ingedeeld. Het was zoals elk jaar weer de periode van nieuw teams smeden, op elkaar ingespeeld raken, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken of een weerzien van de spelers/speelsters waar je 2 seizoenen geleden ook al mee samen speelde. Hoewel het seizoen voor mijn gevoel net is begonnen, past nu al een dankwoord voor al die trainers en coaches die elke week in de weer zijn op het veld om onze kinderen verder te ontwikkelen als complete hockeyers!

Ook voor de senioren is het seizoen weer onderweg. Na de degradaties vorig seizoen van zowel Heren 1 als Dames 1, zijn beide teams de competitie goed gestart. Ook deze teams spelen in een behoorlijk nieuwe samenstelling en we zijn erg blij dat we beide teams hebben kunnen behouden voor de club. De teams onder leiding van trainers/coaches Michiel van der Meer (H1) en Clinton van de Ven (D1) werken hard om elke week beter te presteren; kom dus kijken op de zondag en moedig ze aan!

Dit is de laatste "Van de bestuurstafel” van mijn hand. Tijdens de ALV op 15 november zal ik na een bestuursperiode van 4,5 jaar aftreden. Ik geef de voorzittershamer aan het einde van de ALV over aan Bastiaan Haks (uiteraard na instemming van de leden). Bastiaan draait sinds de zomer al mee in het bestuur, om zo de continuïteit goed te waarborgen.

Helaas heeft Somaye Dehban, in het bestuur Hoofd Communicatie & Secretaris, aangegeven dat zij ook zal moeten aftreden vanwege gezondheidsredenen. Uiteraard is dat in de eerste plaats heel vervelend voor Somaye, die we zullen missen als onderdeel van ons bestuur. We kunnen inmiddels aankondigen dat we een zeer goede kandidaat voor de rol van Hoofd Communicatie & Secretaris hebben gevonden in de persoon van Anne Margriet Smith. Ze stelt zichzelf aan je voor in een apart bericht dat je hier kunt lezen. De benoeming van Anne Margriet zal ook in de ALV van 15 november worden voorgelegd aan de leden.

De agenda en stukken voor de ALV worden zoals gebruikelijk uiterlijk 2 weken voor de vergadering per email aan jullie verstuurd.

Ik wens jullie onwijs veel plezier toe op- en of naast de velden, en zie jullie graag tijdens de ALV.


Jeroen van der Neut
[email protected]

 
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]