header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdshirts

Extra ruilmoment wedstrijdshirts!

Nieuws afbeelding 21-9-2023
Eind augustus hebben we helaas niet iedereen kunnen voorzien van een goed passend shirt. Enkele maten waren heel snel uitverkocht, waardoor sommigen achter het net visten. 

Zoals eerder aangekondigd is er een nabestelling onderweg. We organiseren daarom graag op korte termijn een extra ruilmoment om iedereen aan een goed passend wedstrijdshirt te helpen. Dus… konden we je vorige maand niet (goed) helpen, kom dan WOENSDAG 27 SEPTEMBER TUSSEN 17:00-19:00Unaar het CLUBHUIS. —> Neem je te kleine/grote shirts in fris gewassen staat mee en ruil ze om voor shirts in de door jou gewenste maat. 

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Vraag dan een familielid of teamgenoot om de shirts voor je om te ruilen, want dit is in principe het laatste ruilmoment van het jaar. 

Wellicht ten overvloede, de wedstrijdshirts ontvang je in bruikleen. Dit betekent dat ze eigendom blijven van de club. We hopen dat je de shirts met veel plezier op het veld draagt en dat je ze niet draagt tijdens het buitenspelen bijvoorbeeld. Zo houd je de shirts gemakkelijk schoon en net. Wil je ze ajb wassen volgens het voorschrift? Dan kunnen de wedstrijdshirts langdurig (her)gebruiken. 

Vragen? Mail ze naar [email protected].
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]