header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Accommodatie

De bar is open!

Nieuws afbeelding 27-8-2023
Met deze memorabele woorden opende Tom Cruise de bar in de film "Cocktail”. Vanaf dit seizoen zullen Bas Jongerius en Pieter Rigterink dat doen bij Shinty als beheerders van de Shintybar. Zij draaien bardiensten, organiseren de bestellingen, maken de planning van de barbezetting met barmedewerkers en begeleiden de oudervrijwilligers. 

Achter de barbeheerders staat een enthousiaste barcommissie, die de beheerders en medewerkers bijstaat in kennis en kunde. De kop koffie op zaterdagochtend, een tosti in de middag of een (alcoholvrij) biertje met bitterballen is uiteraard niet vanzelfsprekend, daar staat een heel team achter om dat mogelijk te maken. Daarnaast is de bar natuurlijk het gezicht naar onze bezoekers en een mooie plek elkaar te ontmoeten. In de aanloop naar het seizoen 2023-2024 zijn er door de beheerders en commissie weer veel nieuwe plannen gemaakt om de bar te verbeteren, waaronder een nieuwe geluidsinstallatie en aanpassingen in het assortiment.

Sinds 28 augustus draait de bar weer in het normale schema en starten ook weer de bardiensten door ouders/verzorgers en seniorenleden. De planning vind je op de website.

Voor meer informatie over openingstijden kun je kijken op het onderdeel Bar & Accommodatie op de website. Bij vragen of ideeën aarzel niet om een mail te sturen naar [email protected], [email protected] of spreek de barcommissieleden aan.
Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]