header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdshirts

Ruilmomenten Shinty wedstrijdshirts

Nieuws afbeelding 25-8-2022

Het nieuwe hockey seizoen gaat weer beginnen! 


Om er voor te zorgen dat je wedstrijdshirt goed zit, organiseren wij 2 ruilmomenten:

  • Woensdag 31 augustus van 15.00-17.00 uur
  • Vrijdag 2 september van 19.00-20.30 uur


Locatie: Shinty clubhuis

 

Als je wedstrijdshirt (bijna) te klein is, neem dan je fris gewassen shirt(s) mee naar de club om te ruilen voor een andere maat. Voor leden in de groei is het goed om te weten dat je de shirts in ieder geval de komende twee seizoenen draagt. Een maatje groter kiezen is dus zeker aan te raden!

 

We doen ons uiterste best om iedereen te voorzien van de gewenste maat. Het kan zijn dat de gewenste maat op dat moment niet op voorraad is (door het ruilen verandert onze voorraad continu). In dat geval gaan we gezamenlijk zoeken naar een oplossing. Een mogelijke oplossing is binnen je team te kijken of er shirts kunnen worden doorgeschoven. Soms kunnen tweedejaars spelers (Jeugdteams) al wel een maatje groter aan en kunnen zij hun shirts aan een eerstejaars speler geven. Tip: ga dit alvast na voordat de ruilmomenten plaatsvinden.

 

Nieuwe leden kunnen bij VandenBerg Sport de wedstrijdshirts ophalen. Zij hebben hierover bericht ontvangen van de ledenadministratie. Ook eerstejaars D-spelers kunnen hun uitshirt ophalen in de winkel van VandenBerg Sport. Wij zien je graag op de club, tot snel!

 

De Wedstrijdshirtcommissie ([email protected])

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]