header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Medisch

Even voorstellen: Vertrouwenspersonen Shinty

Nieuws afbeelding 14-10-2021


Ook bij Shinty komen – bedoeld of onbedoeld – wel eens zaken voor die niet door de beugel kunnen of misschien aanleiding geven om daarover met een onafhankelijk persoon binnen de club te willen praten. Denk aan zaken als pesten, conflicten en ruzie, discriminatie en seksuele intimidatie die bij de vereniging kunnen spelen. Om deze thema’s te adresseren binnen onze club én om de betrokkenen hierbij te helpen, heeft Shinty vertrouwenspersonen.


Bij de vertrouwenspersonen kun je terecht met problemen en suggesties waarover je wilt spreken, maar die zeer persoonlijk zijn of die je niet wilt of kunt bespreken met een commissielid en/of een bestuurslid. De vertrouwenspersonen kunnen naar je luisteren en je van advies voorzien, dan wel de situatie desgewenst bespreken met het bestuur zonder namen te noemen.


Bij onze vereniging zijn dat Barend Gerretsen en Heleen Esser, beiden bereikbaar via [email protected] 

Graag stellen zij zich even voor.


Heleen Esser, is sinds 2020 actief spelend lid bij Shinty DVA. 

Ik werk als zelfstandig trainer en coach en vanuit die hoedanigheid ben ik gewend om ongemakkelijke thema’s en/of situaties bespreekbaar te maken. Daarbij vind ik het belangrijk dat alle thema’s bespreekbaar zijn, ook op een hockeyclub. Ik ben bereikbaar via [email protected] of via 0624499584.
Barend Gerretsen, speelt sinds een jaar of 10 mee met de veteranen. 

Ik werk in de internationale gezondheidszorg als teamleider en adviseur aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Daar ben ik ook opleider voor artsen internationale gezondheidszorg (tropenartsen). Vanuit deze rollen is het voor mij vanzelfsprekend dat er een vertrouwenspersoon in een organisatie aanwezig is. Ik ben bereikbaar via [email protected] of via 0630653146. Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]