header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdshirts

Hoera: de nieuwe wedstrijdshirts worden geleverd!

Nieuws afbeelding 8-10-2021

Beste leden,

Het heeft wat langer geduurd dan gehoopt, maar we zijn erg blij dat we jullie nu kunnen laten weten dat de nieuwe wedstrijdshirts volgende week worden geleverd. 

In dit bericht treffen jullie belangrijke informatie aan over het inleveren van de huidige (oude) wedstrijdshirts en de uitlevering van de nieuwe wedstrijdshirts. 

Lees dit bericht s.v.p. goed door!

Hoe gaat het inruilproces verlopen?
Het inleveren van de oude shirts en het uitleveren van de nieuwe shirts vindt - anders dan voorheen - per team en op de club plaats. Dat betekent dat niet iedereen naar de club hoeft te komen. 

Hoe lever ik mijn oude shirts in en krijg ik nieuwe shirts?
Ieder team stelt via de aanvoerder/teammanager/coach een ‘chef shirts’ aan. 

De ‘chef shirts’:

-  zorgt ervoor dat hij/zij alle oude shirts van alle teamleden ontvangt. 

-  maakt een namenlijst van het team waarop hij/zij aankruist wie welk shirt heeft ingeleverd.

-  levert de tas, met alle oude shirts en de namenlijst, in op de hieronder genoemde datum.

-  ontvangt op die datum, in ruil voor het inleveren van de oude shirts, voor het hele team nieuwe shirts.

TIP: Het meest handige is, dat de shirts dit weekend na een gespeelde wedstrijd gelijk worden ingeleverd bij de ‘chef shirts’ (dus een tijdens de wedstrijd gedragen, vuil shirt plus een schoon uit/thuisshirt dat in het weekend niet is gebruikt). De vuile shirts worden door de ‘chef shirts’ gewassen en samen met de schone shirts op 
 
woensdag 13 oktober a.s. tussen 15.00 en 21.00 uur

met een complete namenlijst in een grote tas/zak naar de club gebracht. De commissie wedstrijdshirts neemt de oude shirts in, controleert ze en ruilt ze om voor een pakket met nieuwe wedstrijdshirts voor alle teamleden.

Welke shirts moet ik inleveren?
We ontvangen graag alle wedstrijdshirts retour. Hier wordt onder verstaan:

-  de groen-witte thuisshirts. Deze hebben alle leden, behalve trainingsleden.

-  de rood-groene uitshirts. Deze shirts zijn in bezit bij competitie spelende leden vanaf de D-lijn.

-  de zwarte keepersshirts. Deze shirts zijn bij alle keepers (vast of roulerend) in bezit.

-  de rode keepersshirts (uit). Deze zijn bij veel, maar niet alle keepers in bezit.

 Wie krijgt wat?
Alle leden, behalve trainingsleden, krijgen een groen-wit (thuis)shirt in bruikleen. Rood-groene uitshirts worden verstrekt aan alle competitieteams vanaf de D-lijn. Teams binnen Jongste jeugd, G-hockey, Trim, 7x7 ontvangen deze uitshirts dus niet.

Keepers ontvangen allemaal tenminste een (thuis)keepersshirt. Alle keepers in een competitieteam vanaf de D-lijn ontvangen hiernaast ook een (uit)keepersshirt.

 Over de maten (en ruilen)
Dit voorjaar heb je - als het goed is - een gewenste maat voor je nieuwe wedstrijdshirt doorgegeven. Ben je dat vergeten of ben je net begonnen bij Shinty? Dan ontvang je een shirt in een maat die het meest voorkomt in jouw lijn. Het kan dus zijn dat het shirt dat je ontvangt niet goed past. Heb je echt een veel te groot of te klein shirt ontvangen? Dan kun je je shirt ruilen. Kom dan op

 zaterdag 16 oktober a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur 

 naar de club om je shirt ruilen. We helpen je graag. Alle maten zijn voldoende op voorraad.

Regels ten aanzien van je nieuwe shirt
Je ontvangt je shirt in bruikleen. Dat betekent dat de club er eigenaar van is. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je shirt netjes blijft. Voorkom beschadigingen en vlekken. Was het shirt alleen met gelijke kleuren en op 30C. Niet strijken. (Dit wasadvies geldt ook voor de kousen.) Daarnaast is het natuurlijk van belang dat je je shirt niet kwijtraakt. Meer informatie over de bruikleenregeling vind je op de website. 

Wedstrijdshirts trim en 7x7
Leden die alleen ingeschreven zijn als trimmer of als 7x7-speler hebben in het verleden een wedstrijdshirt op eigen kosten moeten aanschaffen. Deze leden hebben de shirts dus niet in bruikleen, maar in eigendom. Zij zijn niet verplicht hun shirts in te leveren. De club zou echter wel heel blij zijn als deze leden hun shirts tóch inleveren. De redenen hiervoor zijn:

-  de club heeft sponsorcontracten en betalende sponsoren moeten uiteraard de exposure krijgen waar zij recht op hebben.

-  uniforme uitstraling.

-  de club verstrekt vanaf nu alle trim- en sevens-leden nieuwe wedstrijdshirts. Je oude shirt is dus overbodig.

Rugnummers
Enkele teams worden door de KNHB verplicht te spelen met rugnummers. Alleen voor die teams bestaat de mogelijkheid deze bij Van den Berg te voorzien van rugnummers. 

De spelers van deze teams passen hun nieuwe shirts. Past het niet, dan kan er zaterdag de 16e worden geruild. Wanneer het hele team de juiste maat heeft, kan de ‘chef shirts’ de tas met nieuwe shirts inleveren bij onze partner Van den Berg Sport2000. De tas is voorzien van een lijst waarop duidelijk staat welke shirts (maat) welk rugnummer moet krijgen. Het is niet mogelijk losse shirts in te leveren voor bedrukking. Dit gaat alleen per team. De teams worden gevraagd de tassen zo snel mogelijk aan te leveren. Het bedrukken is een namelijk een flinke klus en we willen graag dat iedereen zijn shirts op tijd retour heeft. 

 Wat gebeurt er met de huidige (oude) wedstrijdshirts?
Shinty heeft contact met een liefdadigheidsorganisatie. Na controle van de shirts krijgen ze een tweede leven bij sportteams in Gambia.

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected]. We helpen je graag!

Met vriendelijke groet,

De wedstrijdshirtcommissie

Ilse Baltussen
Gina Doedens
Astrid Hamster

Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]