header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdshirts

Nieuwe wedstrijdshirts

Nieuws afbeelding 24-8-2021


Het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur. Zoals het er nu naar uitziet, ontvangen we eind september de nieuwe wedstrijdshirts van REECE. Dit houdt in dat we de eerste competitiewedstrijden nog met de huidige shirts zullen spelen. Uiteraard waren we liever met nieuwe shirts aan de competitie begonnen. Maar net als veel andere zaken in het afgelopen jaar, liep ook dit proces net even anders dan verwacht en gehoopt. Helaas: het is niet anders en we doen er alles aan om de nieuwe shirts zo snel mogelijk onze kant op te laten komen. Op dit moment zijn we bezig de uitlevering van de nieuwe shirts en de inname van de huidige shirts voor te bereiden. Zodra de definitieve leverdatum bekend is, zullen we je laten weten hoe, waar en wanneer dit proces plaats gaat vinden. We vragen dus nog heel even om jullie geduld :-)


Heb je vragen over de wedstrijdshirts, bijvoorbeeld omdat je huidige shirt (of dat van je zoon of dochter) echt niet meer past? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. We helpen je graag.


Met vriendelijke groet,


de wedstrijdshirtcommissie (Astrid Hamster, Ilse Baltussen & Gina Doedens)

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]