header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdshirts

Nieuwe wedstrijdshirts - Geef zsm door welke maat jij wil!

Nieuws afbeelding 2-6-2021
Komend seizoen krijgt Shinty nieuwe wedstrijdshirts. Binnenkort laten we je zien hoe ze eruit gaan zien!

Welke maat shirt kunnen we voor je bestellen?  
Als het goed is heeft elk team inmiddels een bericht (via Whatsapp) gekregen van de coach/trainer/captain. Geef hem/haar uiterlijk 7 juni door welke maat wedstrijdshirt je graag wil ontvangen. 

De nieuwe wedstrijdshirts zullen we 3 seizoenen gebruiken. Het is dus belangrijk dat je hiermee rekening houdt. Zit je nog in de groei? Kies dan voor een maatje groter. Het is t.z.t. slechts beperkt mogelijk om de shirts te ruilen voor een andere maat. 

De nieuwe wedstrijdshirts (zowel uit- als thuisshirt) zullen qua pasvorm gelijk zijn aan de huidige (groen/witte) thuisshirts. Dat shirt (en dus nĂ­et het rode uitshirt) kan je als referentie gebruiken. Pas dus je huidige thuisshirt. Bepaal welke maat je wenst voor de komende seizoenen en geef dit, als je dat nog niet gedaan hebt, z.s.m. door aan je coach/trainer/captain. 

Maatboog meisjes/dames: 128-140-152-XS-S-M-L-XL-2XL-3XL 
Maatboog jongens/heren: 128-140-152-164-S-M-L-XL-2XL 

Heeft jouw team nog géén bericht gekregen?
Vraag je trainer/coach hiernaar en zorg ervoor dat jouw team z.s.m. een Whatsapp groep aanmaakt, zodat iedereen de gewenste maten kan doorgeven. Komen jullie er om welke reden dan ook niet uit, mail je vraag naar [email protected].


Nota bene:
  • Voor de nieuwe leden die starten in de F1-lijn is het niet nodig door te geven wat de gewenste maat is. Daar wordt voor gezorgd.
  • Ben je voor komend seizoen nog niet aan een nieuw team toegevoegd, omdat de selectie bijvoorbeeld nog niet ten einde is, stuur dan een mail met je naam en de gewenste maat naar [email protected] je vragen over de wedstrijdshirts of over de maatinventarisatie? Aarzel niet en mail naar [email protected]

Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]