header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdshirts

Uitslag enquête wedstrijdshirts: de belangrijkste feiten en cijfers op een rijtje

Nieuws afbeelding 15-3-2021
In december 2020 heeft de wedstrijdcommissie een enquête naar alle leden gestuurd met vragen over de huidige wedstrijdshirts.

Graag willen we de uitkomsten met jullie delen. Hieronder volgt een overzicht van  de belangrijkste feiten en cijfers:
  • In totaal hebben 189 respondenten, waarvan 87 jeugdleden, de vragenlijst ingevuld.
  • De overgrote meerderheid van is zeer tevreden met het materiaal (83%), de pasvorm(68%) en uitstraling (74%) van de shirts.
  • Het ontwerp vindt 68% heel goed en herkenbaar. Een enkeling (4%) geeft aan dat de kraag eventueel zou kunnen worden aangepast.
  • De pasvorm van het UIT-shirt wordt regelmatig genoemd: dit shirt valt smaller dan het THUIS-shirt. De meeste respondenten zijn echter van mening dat de pasvorm en de kleurstelling goed zijn.
  • De volgende suggesties worden gegeven voor aanpassingen aan de wedstrijdshirts: 
- 4% kraag
-12% kleurgebruik
- 3% lengte shirt
- 3% maatvoering
- 5% mouwen

De overgrote meerderheid van de respondenten vindt een aanpassing van de shirts niet noodzakelijk.

Met de resultaten van deze enquête hebben wij geconcludeerd dat de huidige wedstrijdshirts voldoen aan belangrijke vereisten (materiaal, pasvorm, herkenbaarheid, onderscheidend) en dat onze leden erg tevreden zijn. Dit heeft de keuze versterkt om het contract met REECE voor de komende jaren voort te zetten.

Wel gaan we lichte aanpassingen doen. Zo zullen we er zorg voor dragen dat de pasvorm van het UIT-shirt identiek is aan dat van het THUIS-shirt. Met de huidige en nieuwe sponsoren wordt een nieuwe ontwerp gemaakt, waarin we kleine designwijzigingen zullen doorvoeren. De uiteindelijke keuzemogelijkheden zullen we delen met alle leden, zodat we uiteindelijk tot een gezamenlijk besluit komen.

Wij willen graag iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om de vragenlijst in te vullen. Jullie feedback was zeer waardevol!

 Namens de wedstrijdshirtcommissie,

Astrid Hamster
Ilse Baltussen
Gina Doedens

 
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]