header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Lustrum

Lustrumfeest jeugdteams met Hemelvaart

Nieuws afbeelding 13-4-2017 Na het geweldige lustrumgala in januari is het nu de beurt aan de jeugd om een feestje te vieren. Daarom organiseren we op 25 en 26 mei de Shinty Lustrum Jeugddagen. Jij doet toch ook mee?

Programma
Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) is de E- & F-jeugd welkom voor een ochtend vol met hockey en fun. De ochtend duurt van ca. 9.00 tot 12.00 uur. In de middag, vanaf 13.30 uur, staat er een spetterend programma voor de C- & D-jeugd op het programma. We sluiten de middag af met een heerlijke maaltijd.

Op vrijdag 26 mei (vanaf 15.30 uur) is het tijd voor een hockeytoernooi met aansluitend een BBQ voor de A- & B-jeugd

Met elkaar maken we er een niet te vergeten ochtend of middag van vol met muziek, fun en natuurlijk hockey! 

Jij doet toch ook mee?
Graag weten we vooraf hoeveel en welke kinderen er deelnemen. Aan de coaches en teammanagers is inmiddels gevraagd dit te inventariseren. Je kunt je aanmelden via je coach. Vervolgens stellen wij de teams samen. 

Jojo’s/eerstejaars F
De jojo’s/eerstejaars F hebben geen ‘officiële’ coach, maar natuurlijk doen zij ook mee. Hierbij het verzoek aan de ouders van de jojo’s om binnen het team af te stemmen wie er meedoen en dit aan ons door te geven. We zullen hiervoor binnen elk team ook een van de ouders benaderen. 

Of word je begeleider?
Zonder deelnemers en goede begeleiding gaat de ochtend niet door. We hebben dus (spel)begeleiders nodig. Meld je aan via de coach van je zoon of dochter of mail naar [email protected]

Alvast dank! 

Graag tot op de Lustrum Jeugddagen!

Lustrum Jeugddag Commissie
Nelleke de Graaf (voorzitter)
Hanneke Vermunt                                                        
Marieke Struijk
Marjo Neplenbroek
Vicky Puls


Deel op:

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]