header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

In memoriam: Jaap van Barneveld

Bestuur
Nieuws afbeelding

5-12Dit weekend bereikte ons het droevige bericht dat op dinsdag 29 november 2022 geheel onverwacht, Lid van verdienste, Jaap van Barneveld op 68-jarige leeftijd is overleden. 

Langs de O14-Lijn

Jeugd
Nieuws afbeelding

4-12 Ook bij de O14-lijn waren er dit weekend nog een flink aantal spannende potten!
 
JO14-1

Langs de O12-lijn

Jeugd
Nieuws afbeelding

3-12 Dit weekend zetten we in langs de lijn O12 graag in de spotlights!
 
JO12-1


JO12-1 heeft 13-0 gewonnen vandaag.
De tegenstander kreeg de volle laag.

JO16-1 promoveert ook naar Super B!

Jeugd
Nieuws afbeelding

3-12 JO16-1 is eerste geworden in hun poule en promoveert daardoor ook naar Super B! De voorlaatste wedstrijd tegen Oranje Rood in Eindhoven had de doorslag eigenlijk al gegeven. Na een spannende wedstrijd en achterstand maakte Shinty de gelijkmaker die voldoende was om aan kop te blijven! Met 8

Maaike Hendriks Technisch Manager a.i. Jeugdopleiding

Jeugd
Nieuws afbeelding

30-11 Het Bestuur is enorm blij om te kunnen mededelen, dat we Maaike Hendriks bereid hebben gevonden om de functie van Technisch Manager a.i. in te vullen. Maaike volgt hiermee Jurriaan Kloks op, die per 1 december vertrekt.
 

H45-1 kampioen en promoveert naar de Hoofdklasse!

Senioren
Nieuws afbeelding

29-11 Afgelopen zondag was het zover. De langverwachte hockeywedstrijd tegen en bijUpward (Arnhem) stond op het programma voor Shinty H45-1 Een beladen pot, zeker omdat Shinty kon promoveren en Upward niet wilde degraderen. Beide teams waren dus erg gebrand om de wedstrijd te winnen. Het ging

Zaalindeling per 5 december

Zaalhockey
Nieuws afbeelding

28-11 Hierbij de langverwachte communicatie over de zaal: de zaalindeling. Natuurlijk is dit normaal eerder bekend. Helaas was er bij een van de zalen een dubbele boeking gedaan waardoor we met elkaar een andere oplossing moesten vinden. Dit is gelukt. Het schema gaat in de week van 5 december in.

Clubhuis gesloten vanaf 5 december

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

28-11Vanaf maandag 5 december zijn het clubhuis en bar gesloten vanwege de start van het zaalseizoen. Voorafgaand aan de start van het tweede deel van de veldcompetitie, begin maart 2023, zijn het clubhuis en de bar weer open. 

MO16-1 promoveert naar Super B!

Jeugd
Nieuws afbeelding

27-11 Afgelopen zaterdag moest het bij en tegen Castricum gebeuren. Na vorige week thuis verloren te hebben van AthenA, moest er dit weekend gewonnen worden om zeker te zijn van promotie naar de Super B.

Willem de Feijter benoemd tot Lid van Verdienste

Bestuur
Nieuws afbeelding

26-11Tijdens de ALV van woensdag 23 november is Willem de Feijter benoemd tot Lid van Verdienste. 

Gi-Ga-Gezellige G-Hockey Lustrumlunch!

Lustrum
Nieuws afbeelding

26-11Op zaterdag 26 november mochten de G-Hockeyers van Shinty, na hun wedstrijd tegen Ares, aanschuiven voor een heerlijke Lustrumlunch!

Save the NEW date: nieuwe datum Lustrumfeest Vrijdag 31 maart 2023

Lustrum
Nieuws afbeelding

21-11Vanwege een mogelijke speelronde van Dames 1 in de Silvercup, wordt het Lustrumfeest één week verplaatst. Dit te gekke après-ski feest zal nu plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2023. Meer info volgt later, maar zorg er voor dat je deze datum vrijhoudt, want hier wil je bij zijn!

Team Wünderbar wint Diamond Heroes Pubquiz

Lustrum
Nieuws afbeelding

20-11 Afgelopen zaterdag 19 november was het dan zover! De Shinty Diamond Heroes Pubquiz! Behalve heel veel gezelligheid werd er gestreden om de fel begeerde gouden stick én een door auteur Mark H. Stokmans gesigneerd exemplaar van de bestseller Land van echo’s. 

Langs de O9-lijn

Jeugd
Nieuws afbeelding

20-11 Dit weekend zetten we O9 graga in de spotlights!
Goed om te weten over de O9-lijn; ze hockeyen 6 tegen 6 op een kwart veld, ze spelen al met keeper en hebben nog geen strafcorner. Sinds dit jaar is de spelbegeleiding meer speelbegeleiding geworden, waarbij het doel is speelplezier en het

Vacature Hoofd Technische Zaken Jeugd

Bestuur
Nieuws afbeelding

19-11 Het bestuur van Shinty is op zoek naar een Hoofd Technische Zaken Jeugd in verband met het aftreden van het huidige bestuurslid tijdens de ALV van juni 2023.  
 

Vacature Bestuurslid Hoofd Communicatie & Secretaris

Bestuur
Nieuws afbeelding

17-11 Het bestuur van Shinty is op zoek naar een bestuurslid Hoofd Communicatie & Secretaris in verband met het aftreden van het huidige bestuurslid tijdens de ALV van juni 2023. 
 

Michiel van der Meer en Christiaan Muts aangesteld als trainer/coaches van Shinty H1

Senioren
Nieuws afbeelding

17-11 Per 1 november is Michiel van der Meer aangesteld als trainer/coach van Shinty H1. Deze rol zal hij samen met Christiaan Muts (assistent-trainer/coach) gaan vervullen.

Update Bardienstschema

Bar & Accommodatie
Nieuws afbeelding

4-11 Er is een update van het bardienstschema. Deze is te vinden in de bijlage 

Op de pagina Bar & Accommodatie is meer informatie te vinden over de invulling van bardiensten en over de mogelijkheid om ‘barhuurlingen’  in te schakelen als het onverhoopt niet lukt om een

Zoeken

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]