header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Zaalhockeycontributie Seizoen 21/22

Zaalhockey
Nieuws afbeelding

17-1Het zaalhockeyseizoen is alweer ruim twee maanden onderweg, maar gezien de situatie rondom het coronavirus verloopt het seizoen helaas anders dan gepland. Dit heeft ook gevolgen voor de contributie. Hierdoor is in december de zaalcontributie nog niet in rekening gebracht en zal dit pas in februari

Aanpassingen Trainingsschema nav Versoepelingen Coronamaatregelen

Bestuur
Nieuws afbeelding

16-1 UPDATE TRAININGSSCHEMA
Op vrijdag 14 januari zijn er tijdens de persconferentie weer versoepelingen aangekondigd, en deze zijn positief voor de Hockeysport! We mogen o.a. weer de zaal in en er zijn ook weer mogelijkheden voor de Senioren. Het Technisch Kader heeft gekeken hoe we dit het

Hulp gezocht voor Zaalhockeycommissie en Communicatiecommissie!

Vrijwilligers
Nieuws afbeelding

4-1 Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor Shinty! Door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers is het mogelijk om bijna 1100 leden te laten sporten in een gezellige en veilige omgeving. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, ouders en andere betrokkenen!

Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht

Jeugd
Nieuws afbeelding

29-12 In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op hockey, een andere sport of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.

Studio Shinty Aflevering 10 staat online!

Evenementen
Nieuws afbeelding

21-12 Perfecte timing van de mannen van Studio Shinty, nu de coronamaatregelen weer aangescherpt zijn; want er staat weer een nieuwe aflevering online, de 10e alweer!

Vacature: Prestatiecoaches c.q. hockeyprofessionals voor de 1e lijn

Jeugd
Nieuws afbeelding

12-12 DMHC Shinty is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar gedreven prestatiecoaches c.q. hockeyprofessionals voor de 1e lijn. Bij voorkeur met een HT3 diploma.     Ook het maken van meerdere uren (training geven, coachen, co√∂rdineren) in de jeugdopleiding is wenselijk.

G-Hockeyers Shinty Winterkampioen!

G-Hockey
Nieuws afbeelding

4-12 De G-Hockeyers van Shinty kunnen terugkijken op een mooie eerste seizoenshelft. Halverwege de competitie staan ze op een prachtige eerste plaats in hun poule en dus zijn ze Winterkampioen! 

Van de Bestuurstafel: Jeroen van der Neut

Bestuur
Nieuws afbeelding

2-12 Laat ik beginnen om jullie allen van harte te feliciteren: op 18 november is onze mooie vereniging 60 jaar geworden!

Nieuwe bondsscheidsrechter Shinty!

Arbitrage
Nieuws afbeelding

1-12

Dat je als hockeyscheidsrechter met de juiste motivatie veel kunt bereiken dat bewijst Jasper Zomerman wel. Als net geslaagde clubscheidsrechter en C-team lid wilde hij al meteen meer, en volgde met succes de YUP (Young Umpire Promise) en de CS+ opleiding op Shinty. Daarna liep

HOORAY! Shinty bestaat 60 jaar!

Lustrum
Nieuws afbeelding

18-11 Hiep hiep hoeraaa! Vandaag bestaat Shinty op de kop af 60 jaar!!!
 
Een klein stukje uit de geschiedenis van Shinty, een club waar jij deel van uit maakt! 

Zoeken

Agenda

Nog geen agenda punten.

Instagram

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]