header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Corona

Algemene clubregels DMHC Shinty

 

Kom je naar de club? Gezellig, maar houd rekening met de aandachtspunten die gelden op de club.

 

Update 28 november 2021

 

Basisregels

We roepen iedereen op om alle overheidsrichtlijnen in acht te nemen en zich te houden aan onderstaande basisregels:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
  • Ben je besmet of is een huisgenoot besmet? Dan moet je in quarantaine
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
  • Schud geen handen

 

1,5 meter afstand

Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.

Buiten het veld houdt iedereen vanaf 13 jaar te allen tijde 1,5 meter afstand van elkaar. Doe dit voor de gezondheid van jezelf en de andere leden. 

 

Sporten

Je mag alleen op de club zijn wanneer je traint of een wedstrijd speelt. Vanaf 17.00u is de club gesloten voor iedereen. Er mogen geen trainingen en/of wedstrijden meer plaatsvinden na dit tijdstip. Zorg er dan ook voor dat je het terrein uiterlijk om 17.00u verlaten hebt. 

 

Publiek

Helaas is er geen publiek meer welkom op de club. Mensen die vanwege het uitvoeren van hun functie (bijv. rij-ouders van de tegenstander, trainers, coaches, spelbegeleiders en scheidsrechters) mogen wel op de vereniging aanwezig zijn wanneer zij hun functie uitoefenen. Ook hiervoor geldt: zorg er voor dat je het terrein uiterlijk om 17.00u verlaten hebt. 

 

Corona-Coördinatie

Elk jeugdteam zorgt er voor dat er tijdens de wedstrijd twee personen aangewezen zijn, die fungeren als Corona Coördinator en er voor zorgen dat de coronamaatregelen te allen tijde in acht worden genomen door de aanwezigen rond het veld waar gespeeld wordt. Deze personen dragen een geel hesje (beschikbaar bij de bar).

 

Sportkantines en terras

Het clubhuis is van maandag tot en met vrijdag gesloten. Op zaterdag en zondag is clubhuis geopend tot uiterlijk 17.00u voor iedereen die op de vereniging mag zijn. Iedereen moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voor het betreden van het clubhuis en het terras, (inclusief de kleedkamers en toiletten). Voor kinderen geldt de CTB-verplichting niet, zij kunnen dus gewoon gebruik maken van alle faciliteiten, zonder CTB. In het clubhuis en op het terras, dat afgezet is, zijn vaste zitplaatsen. Buiten het clubhuis en het afgezette terras mogen geen consumpties genuttigd worden.

 

Autoreizen

Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten, is het dragen van een mondkapje verplicht omdat de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden op dat moment.

 

Tot zover deze aandachtspunten. Houd de website, de Shinty-app en je e-mail in de gaten voor eventuele nieuwe berichten. Dank alvast voor je medewerking!

 

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]