header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

G-Hockey

Langs de Lijn: G-hockey

Nieuws afbeelding 19-3-2024

G-hockey, 16 maart 2024

Na de winterstop alweer de tweede wedstrijd afgelopen zaterdag. We spelen thuis, in de ochtend, op veld 4 tegen Schaerweijde. We zijn vandaag compleet en hebben dus wissels, da’s best fijn.

Eerst de tactische bespreking van de wedstrijd. Hoe staan we er voor ? en zit iedereen goed in zijn vel?

Vorige week keepte Aukje, vandaag is Anna onze keepster  en dat doet ze goed! De andere veldspeler zijn Shives, Peter, Jasper, Joanne, Aukje, Anna, Yasmina en Renske.

De wedstrijd: Onze tegenstander, Schaerweijde kennen we inmiddels goed, een gezellig team.

De wedstrijd verloopt ontspannen, het spel gaat op en neer, maar Shinty heeft toch iets de overhand. We sluiten de eerste helft af met een 2-0 voorsprong. We spelen goed over en ook doelgericht.

In de rust is er tijd voor een dolletje, water, wat fruit en dan gaan we weer. De ontspanning wordt vastgehouden, want al snel wordt het 3-0.

vanaf dat moment moeten we drie keer overspelen. Het is dan altijd moeilijk om de voorwaartsgerichtheid vast te houden…  het wordt 3-1 en op moment van affluiten wordt er ook nog de 3-2 gemaakt. Fijn dat ook Schaerweijde scoort, een mooie beloning voor hun inzet.

Scheidsrechter Gijs heeft goed gefloten, dank.

Een fijne wedstrijd, toch ook winnend afgesloten, dat is fijn. Afsluitend op de foto. Eerst alleen  het Shinty team, maar daarna ook met z’n allen.

Als afsluiting limonade, volgende week spelen we op Schaerweijde, voor de return.