Ze weten elkaar goed te vinden op het veld. Daar staan we werkelijk van versteld.

Door dit als team samen te doen,

zijn ze nu winterkampioen!

JO12-2

Op zaterdag 3 december heeft JO12-2 een bloedstollende wedstrijd gespeeld tegen Zwaluwen met veel doelpunten over en weer. Na een achterstand van 3-5, is het in de laatste kwart nog op een gelijkspel geëindigd van 7-7. Het was, ondanks de kou, een mooie wedstrijd om te kijken.

JO12-3

JO12-3 mocht aantreden op het hoofdveld in IJsselstijn. Ondanks de kou gemotiveerd om het buitenseizoen met een overwinning af te sluiten. En wat een strijd was het, spannend tot de laatste minuut! De jongens hebben gevochten als leeuwen om een 1-0 achterstand om te buigen. Vanuit een strafcorner tegen werd 2 minuten voor tijd een prachtige counter ingezet en prachtig afgemaakt door Stijn. De ontlading was enorm, fantastisch!!

MO12-1

Het was spannend voor MO12-1 tegen de Zwaluwen. Er waren spectaculaire goals, koude handen, jubelende supporters, dekens in de dug out, warme thee voor Anouk en Boris en uiteindelijk een overwinning van 2-1!

En die was meer dan verdiend. Mede dankzij het goede keepwerk van Olivia. Het team moet het even zonder haar doen, vandaar een extra rondje voor Olivia.

M012-2

Na een super mooie overwinning vorige week UIT tegen Eemland (1-9), waren we vandaag helaas THUIS niet in staat om het succes van vorige week te herhalen. We moesten het afleggen tegen Spitsbergen (1-4).

MO12-3

MO12-3 had goede zin om de nummer 1 in de poule te verslaan, dus vol moed reden we richting Maarn. De kou had onze meiden wel een beetje te pakken, waardoor we al gauw op 0-2 achter kwamen. Maar ze vochten terug en scoorden ook 2 keer. Toch had Maarn de langste adem en wist ook nog weer te scoren, waardoor de pot toch verloren werd. Aan de teamspirit lag het in ieder geval niet. Wat een gezellige en toffe meidenclub is het toch! Maar brrrrrrr wat was het koud!

MO12-4

De vroege zaterdagochtend vertrok MO12-4 richting Culemborg om de kou te trotseren op het hockeyveld. Het was een snelle start, de meiden wisten elkaar goed te vinden en speelden goed samen. Het ging mooi op, maar de tegenstander wist net 2 keer de bal in de goal te leggen. Daarna was het de beurt aan ons. Na een mooie aanval, wisten de meiden te scoren uit een mooie strafcorner variant. Helaas mocht het niet baten, Culemborg heeft de wedstrijd gewonnen met 4-1. Maar wat hebben de meiden gestreden. Verkleumd kwamen ze het veld af, snel naar binnen voor een lekkere traktatie en  om op te warmen.

MO12-5

Helaas zijn de resultaten van meisjes MO12-5 nog niet helemaal wat we willen, maar de sfeer in ons team is wel zeer goed! Gisteren ook leuk sinterklaas gevierd met zijn allen!