header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

G-Hockey

Langs de G-Lijn

Nieuws afbeelding 16-10-2022

Op een beetje grijze, maar gelukkig niet natte ochtend mochten de G-hockeyers aantreden tegen onze "buren" uit Zeist. Elk jaar zijn dat weer prachtige wedstrijden, en ook nu werd het weer een mooie ochtend.

Shinty trok al snel het initiatief naar zich toe; de spelers hielden het veld breed en er werd goed overgespeeld. Er kwamen ook snel mooie kansen, maar het scoren lukte net niet. De bal ging een aantal keerrakelings voorlangs en ook de keeper bleek een geduchte vesting. Af en toe kwam Schaerweijde er ook gevaarlijk uit, ook met mooi samenspelen, en in het midden van de eerstehelft leidde dat tot twee kansen, en twee goals, op rij.

Hartstochtelijk ging Shinty op zoek naar een treffer, en ook de hele tweede helft werd het publiek vermaakt met mooi hockey. Maar de doelman van Schaerweijde hield ook in de tweede helft zijn doel schoon, dus een mooie hockey ochtend eindigde in 2-0 voor de gasten.