header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Langs de E6-Lijn

Nieuws afbeelding 6-6-2022

Dit keer een verslag van de E6, geschreven door de spelers zelf!

JE6-1

Op zaterdag 4 juni speelde JE6-1 thuis tegen Maarn JE6-1. We mochten uitslapen want speelden pas om 9.20 uur en dat zorgde er ook voor dat we een hele schare aan publiek hadden. Net als het mooie weer natuurlijk. De eerste helft was heel spannend en ging heel gelijk op. Na de goede tips van de coach en het heerlijke fruit kregen we vleugels en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 9-4. Zo maar wat kreten van de spelers zelf: "goed overspel” "samenwerking” "snel uitnemen”. De keeper vatte de wedstrijd in een woord samen: YEAH! Volgende week onze laatste wedstrijd, hopelijk weer zo leuk!

JE6-2

De jongens speelden vandaag geweldig samen. Er werd rijkelijk met 1 2-tjes gestrooid. Hard gerend en moe gestreden. Winst zat er helaas niet in, wel lekker gespeeld.

JE6-3

Nadat we middenin de nacht hadden verzameld, gingen we naar Schaerweijde.

We hebben met 7-0 gewonnen. We hebben goed overgespeeld en gedekt. En de keeper heeft de 0 gehouden! Dat was het, doei.

JE6-4

We hebben gewonnen. Met 7-0. Het was wel makkelijk maar soms ook niet. Iedereen speelde heel goed. En we speelde ook nog mee met de E8 van Shinty. Die moesten ook op Kampong!

ME6-1

Deze zaterdag stond ons fanatieke team weer om 8:00 uur op Shinty voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen: ME6-1 tegen IJsseloever M6E5. We hadden 1 invaller van ME6-2, bij ons gingen twee speelsters na de wedstrijd gelijk bij hen invallen. Zo helpen we elkaar. Met veel thuispubliek bleek na een aantal minuten al dat ons team te sterk was voor Ijsseloever. De rest van de wedstrijd heeft ons team geoefend met extra overspelen voordat de meiden probeerden te scoren. Dat maakte het spel leuker en uitdagender. Het was een gezellige wedstrijd met een lekker zonnetje en watermeloen 🍉

ME6-2

We vonden de wedstrijd heel leuk en spannend! We begonnen met z’n vijven. Gelukkig wilde zusje Roos 10 minuten mee doen. Daarna kwamen Florine en Bente invallen. Het geeft niet dat we hebben verloren, want het ging gelijk op. We hebben met z’n allen goed en veel overgespeeld. De keeper heeft veel ballen tegen gehouden. Nu gezellig samen met de tegenstander ranja drinken. Zij vonden ons goed zeiden ze. Dat vonden wij ook. Groetjes E6-2

ME6-3

Het was een prachtig mooie wedstrijd. 6-0 gewonnen van een sterk team van Rijnvliet. We hebben de krachten in ons team mooi verdeeld door meer over te spelen en daardoor iedereen meer de kans te geven een actie te maken. Onze eind conclusie is dat we een mooi en sociaal team hebben.

ME6-4

Daar komen ze, de meisjes van E4, met een lach. Dit wordt winnen! Ze beginnen met de yell 'de meiden E4 hebben veel plezier, ze gaan naar voren om te scoren'.  Ze staan in de vorm van een dobbelsteen.

En daar gaan ze, ze hebben de spelen mooi over. Ze pakken de bal mooi af van de tegenstander en goalllll. Dan heeft de tegenstander de bal, ze gaan snel met z'n allen terug. Ze bewegen goed samen en blijven als team scoren. Yesssss 7-0 gewonnen.