header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vrijwilligers

Vrijwilliger in het zonnetje: Laurens Honig

Nieuws afbeelding 30-9-2018
Zonder vrijwilligers geen Shinty! We zijn dan ook heel blij met hen! Elke maand kun je in deze rubriek kennismaken met onze helden die op en rond Shinty te vinden zijn. Deze keer maken we nader kennis met Laurens Honig, penningmeester van de Stichting Hockeysport Shinty en voormalig penningmeester van de club. 

Kun je wat over jezelf vertellen? 
Mijn naam is Laurens Honig, samenwonend met Ingrid en vader van David en Casper. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als fiscalist in mijn eigen belastingadviespraktijk. Van kinds af aan ben ik met plezier aan het hockeyen. Op dit moment zit ik met andere "oudere jongeren” in HVL1.

Hoe ben je bij Shinty betrokken geraakt?
Mijn familie hockeyde bij Shinty en als kleine jongen kwam ik ook al op de club. Eind jaren 90 zijn we weer in Driebergen komen wonen. Na enige tijd miste ik toch het spelletje en wilde ik het hockey weer oppakken. Vervolgens ben ik lid van Shinty geworden. David en Casper hockeyen hier inmiddels ook al enkele jaren.

Wat doe je als vrijwilliger voor Shinty?
Na eerder penningmeester van DMHC Shinty te zijn geweest, ben ik nu penningmeester van Stichting Hockeysport Shinty. Kort gezegd, deze stichting beheert de accommodatie en verhuurt de velden en kleedkamers aan Shinty. Daarnaast ben ik ook regelmatig actief als coach of teammanager.  

Wat vind je leuk aan het vrijwilligerswerk voor Shinty? 
Shinty is de grootste sportvereniging in de gemeente en toch een unieke familieclub. Ik draag graag mijn steentje bij om dit in stand te houden. Bovendien blijft het leuk om met elkaar iets te organiseren waar iedereen plezier van heeft.

Aan welke vrijwilliger geef jij de stick door?
Ik geef de stick door aan Marjolein Hoogeveen. Na haar voorzitterschap heeft ze nog veel energie en tijd in de club gestoken, met name voor het wedstrijdsecretariaat.

  
Deel op:

Zoeken

Contact

Adres
Hoofdstraat 21a,
3971 KA Driebergen
0343-516767

Postadres
Postbus 213,
3970 AE Driebergen
[email protected]